HOME I MISSIE I
PROJECTEN
I BOEKWINKEL I PARTNERS I CONTACT
Literatuurservice
Research en boekproducties
STICHTING
ACHTERLAND
PROJECTEN > Literatuurservice

U bent op zoek naar een tekst, maar weet de titel of de auteur niet meer? U bent op zoek naar een gedicht voor een speciale gelegenheid of over een bepaald onderwerp? Misschien overweegt u om een literaire bloemlezing te laten samenstellen over een thema waarmee u, beroepshalve of privé, affiniteit heeft? Voor dit soort vragen en verzoeken kunt u terecht bij de literatuurservice van Stichting Achterland. U kunt hier informatie opvragen over literatuur in de breedste zin van het woord. Stichting Achterland beschikt tevens over een ruime ervaring met het opzetten, begeleiden, redigeren en coördineren van boekproducties in opdracht van bedrijven en instellingen. Zo'n boek is geschikt als intern en extern geschenk, zeer origineel en op subtiele wijze wervend èn bevestigend. Wanneer de uitreiking van dat boek samenvalt met een gedenkwaardige gebeurtenis (jubileum, fusie, nieuw kantoor), is het een getuigschrift voor zowel de hoogtepunten uit het verleden als voor de mogelijkheden van de toekomst.

Hieronder ziet u de omslagen van enkele boeken die wij in opdracht van of in samenwerking met een bedrijf of instelling hebben samengesteld en gepubliceerd. Door een omslag aan te klikken, krijgt u meer informatie over het betreffende boek. Een overzicht van presentaties van onze boeken-in-opdracht treft u aan bij de boekpresentaties.

Een nieuwe activiteit betreft 'Orakel Achterland', het in opdracht organiseren en houden van literair geïnspireerde speeches over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Directeur Jan-Paul Rosenberg is aangesloten bij de bekende Speakers Academy. Tevens is Achterland (mede)initiator van ‘Password eARTh creative cross-overs’, ‘Poetic Embassadors’ en ‘Drieboek boekproducties’.